Koude Acquisitie: brrr.

De kogel is door de kerk, ik heb 3.000 extra boeken besteld! YEAH!!! 2.000 weg. Uitverkocht! Maar elke volgende stap is eng. Gaan we die wel verkopen? Daarom organiseerde Aral gisteren een EHBKV sales training

Read More
anabella meijer
Aral en de stootwormpjes

Wat zijn die groene dingen in de doos? Vroegen veel mensen zich af. Of nou ja, ze vroege het zich niet af. Ze gingen er vanuit dat het milieuonvriendelijk spul was. Maarrrrrr….dit hadden ze dus niet verwacht.

Read More
anabella meijer
Sponsor: Public Cinema

Peter denkt niet in termen van "concurrentie" en hielp een beginnende tekenaar op weg. Kortom, iemand die snapt hoe we die nieuwe economie smaen gaan maken. En waar ik tegenop kijk! En nu, jaren later, is Peter met Public Cinema één van de trotse sponsoren van EHBKV.

Read More
anabella meijer
Sponsor: Sander Geelen

EHBKV was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van mensen zoals Sander, die zonder het boek ook maar ingezien te hebben meteen een grote bestelling plaatste. Maak kennis met deze bijzonder geinspireerde ondernemer.

Read More
anabella meijerComment
In de stress

De klok tikt. De launchparty komt dichterbij, 30 november. De zaal is al 80% vol. En ik begin 'm te knijpen. Gelukkig weet Aral nog wel welke dag het is.

Read More
anabella meijer