EHBKV overspoelt de media!

Wat een wervelwind de afgelopen dagen. 3x in de krant, 1x op de radio. Trouw trapte af en daarna het Haarlems Dagblad en Metro. Ook Down to Earth magazine heeft een mooi interview gepubliceerd. Laat ik het zo zeggen: wil je #EHBKV nog als kerstkado voor je organisatie? Dan is het opschieten geblazen. Twee weken na de lancering is de eerste druk val voor 80% verkocht! Bestellen: liever bij ons dan bij het bolle blauwe mannetje. Bij meer dan 10 stuks: jij korting, wij meer winst. Muhahahahaaaa!

Lees de artikelen en luister het radio-optreden terug

#bestsellerproblems #worlddomination

K-kijk….ik sta in de krant!

K-kijk….ik sta in de krant!

OK. Nu stapelt het zich wel op.

OK. Nu stapelt het zich wel op.

We waren ook op de radio! En mensen hebben het gehoord ook nog!

We waren ook op de radio! En mensen hebben het gehoord ook nog!

anabella meijer