Koude Acquisitie: brrr.

De kogel is door de kerk, ik heb 3.000 extra boeken besteld! YEAH!!! 2.000 weg. Uitverkocht! Maar elke volgende stap is eng. Gaan we die wel verkopen? Nu is er geen schattige crowdfunding. Met boeken verdien je al weinig. En nu deze investering.... Daarom organiseerde Aral gisteren een EHBKV sales training voor Hille en mij. Dat was een flashback naar een traumatische periode. Midden in de crisis, ik was net zzp-er. De wanhoop droop ervanaf, maar ik moest mezelf verkopen. Dat eindigde in trillende handen, tranen en therapie. Maar als je klimaatverandering sexy kunt maken...dan kun je dat ook met koud bellen. En dus bel je een sexy bedrijf. Lang verhaal kort: ik liep een blauwtje. Maar: oefening baart kunst!

Dus........ Wil je óók je bedroevende sales skills opvijzelen?
Je optrekken aan een ervaren verkoper en teamspirit?
Oefenen op andermans klanten? En tegelijk de planeet redden?
Kom dan 27 februari naar de EHBKV sales training van 9-15u in Delft. Kosten 99,- incl koffie, koek en lunch. Voor meer info mail aral[]dezonnebank.eu

anabella meijer