Sponsor: Public Cinema

Toen ik mezelf 5 jaar geleden omschoolde van architect naar live-tekenaar, kwam ik Peter Kasbergen een keer tegen. Peter is de soort persoon die gewoon wil helpen. Ik begon net met tekenen, wilde een voice-over opnemen voor een van mijn eerste videos, maar ik had geen middelen en apparatuur. Peter zei: "kom het bij ons opnemen!". En zo geschiedde. Peter is jonger dan ik maar hij had toen al een bloeiend en groeiend bedrijf waarin hij voornamelijk overheid hielp met het inzetten van beeld om impact te maken, o.a. door visualisaties maar ook film.

Peter denkt niet in termen van "concurrentie" en hielp een beginnende tekenaar op weg. Kortom, iemand die snapt hoe we die nieuwe economie samen gaan maken. En waar ik tegenop kijk! En nu, jaren later, is Peter met Public Cinema één van de trotse sponsoren van EHBKV. Nou ja trots.... Dat dekt de lading niet helemaal. Kijk maar!

anabella meijer