je eigen verhaal, verstript!

 
WEB-groenemecenas.jpg

Met de Sponsored Story krijg je de kans van je leven: stripheld worden! Draag je verhaal uit in het boek & beyond.

Je leidt een organisatie die zijn sporen heeft verdiend in het werken aan een duurzame en eerlijke toekomst. En dit wil je met iedereen delen, vooral je klanten. Stel je voor dat ze allemaal dit boek op hun mat of als kerstgeschenk zouden ontvangen! Met daarin een verhaal over JOUW organisatie!

Met de Sponsored Story krijg je die kans. Ik kom naar je toe en we brainstormen samen over je verhalen. Het wordt een verhaal op maat om je boodschap in het boek uit te dragen. Hoe begon het, waarom doe je wat je doet en waar wil je heen? Dit verhaal kun je ook daarbuiten inzetten in al je bedrijfs-/organisatie uitingen.

Inclusief 5 boeken!

LET OP: toetsing van missie op duurzame sporen verdiend & en intentie. En we vieren je successen, maar zelfspot is verplicht!

***Operdepop! Komt pas weer beschikbaar in de derde druk!***


voorbeeld: New Horizon

De veranderingen die nodig zijn moeten bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht komen. Wij doen dat zelf door circulaire werkwijze aan te bieden die direct kunnen concurreren met de lineaire aanpak. Over de business-as dus. Maar daarmee bereiken we lang niet iedereen. Een andere manier van kennisoverdracht is met humor, relativering en toegankelijke beeld(sprak)en. Om deze reden besloten we een bijdrage te leveren aan de totstandkoming van dit boek. Natuurlijk hebben we Anabella gevraagd ook ons verhaal over Urban Mining op te nemen. Hopelijk haalt iedereen ook uit dit deel van het boek inspiratie.
— Michel Baars, New Horizon Urban Mining
Een nieuwe horizon, deel I

Een nieuwe horizon, deel I