Het meest vernieuwende boek over klimaatverandering op de markt.

 
 

Jouw bedrijf of organisatie heeft als missie om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Helaas is de communicatie van deze missie niet altijd makkelijk en vaak alles behalve sexy.

Wij kunnen helpen. Wij communiceren duurzaamheid positief en richting een breed publiek. Met wetenschap. Tekeningen. Humor. Kleurexplosies. En een vleugje ondeugendheid*. Versterk je merk vanuit je missie. Wordt nu partner van Eerste Hulp Bij Klimaatverandering. 

 

 
 

koop lekker wat boeken...

WEB-stapel-boeken.jpg

Ideaal voor in kerstpakketten, als relatiegeschenk, in de kantine. Of misschien wel in het nachtkastje van je hotel. Prijs: E24,95.

Incl. btw excl. verzendkosten. Bestellingen vanaf 5 exemplaren. Oplopende kortingen vanaf 10 stuks.

...kom in het boek...

WEB-visuelesponsor.jpg

Aan de binnenkant van de kaft van het boek komt een getekend landschap, een soort "Where's Wally" van sponsoren. Daar kunnen lezers kennis maken met jouw organisatie, door middel van een cartoon met je logo. ook voor eigen gebruik! Of doe helemaal gek en bestel je eigen kaft! Beperkt beschikbaar.

...of word mede-auteur!

WEB-groenemecenas.jpg

Met de Sponsored story krijg je de kans om het verhaal van jouw organisatie in dit boek te krijgen. We maken samen een stripverhaal op maat. Dat stripverhaal kun je ook op andere plekken te pas en te onpas inzetten. Een prachtig visitekaartje voor je organisatie! Beperkt beschikbaar en aan toetsing onderhevig.

 

ontmoet onze eerste sponsoren!

EHBKV-sponsor_Geelen-Counterflow.jpg
 
public-cinema.jpg
EHBKV-sponsor_Drukkerij-Kempers.jpg

*let op! Alleen geschikt voor 16+

 

EHBKV is....een huurmoordenaar die aan Carbon Offsetting doet.
EHBKV is.. klimaatverandering als onderwerp tijdens het daten.
EHBKV is...het Shell-logo in een SM pakje.